Brúsna mriežka so suchým zipsom 125mm P150 333073 Rhodius KSN V

333073

Brúsna sieťka so suchým zipsom s minimálnym zanášaním a dlhou životnosťou vhodná na všestranné použitie. Priemer 125mm zrno 150. Rhodius KSN V

1,00 €
Skladom. Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Pridať do obľúbených
Skladom

Vysoko výkonná brúsna mriežka vhodná pre použitie v excentrických brúskach pre všestranné použitie.

Brúsny výsek KSN V bol vyvinutý zvlášť na základe požiadaviek automobilového priemyslu, vďaka svojej unikátnosti si ale svoje uplatnenie našiel v tých najrôznejších oblastiach použitia.

Vysoká odolnosť proti roztrhnutiu a otvorená štruktúra sieťky umožňuje najlepšie možné odsávanie prachu, čo má dve veľké výhody; minimálne zanášanie a dlhú životnosť. Tieto výhody v kombinácii s kvalitným korundom zvyšujú mnohonásobne výkon tohto jedinečného brusiva. Naviac je vďaka otvorenej sieťovej štruktúry možné použitie nezávisle na systému otvorov na podpornom tanieri.

Oblasť použitia: Kov, drevo,  farba, lak, tmel, umelá hmota

Pojivo: Umelá živica

Druh zrna: Korund

Druh posypu: Otvorený

Podložka: PE

Farba: Šedá

Priemer: 125 mm

 Forma dierovania: 0 - bez otvoru (plný)

Rhodius - nemecké brusivo najvyššej kvality. Spoločnosť Rhodius je jedným z popredných európskych výrobcov brúsnych nástrojov s viac ako 70 ročnou históriou výroby. Firma úspešne pôsobí na trhoch po celom svete vo viac ako 100 krajinách a je držiteľom viacerých unikátnych patentov a ocenení v oblasti brúsenia.

Tabuľka dát

Priemer:
125 mm
Prevedenie:
Profi
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.