Separačný sprej 400ml Abicor Binzel 192.0107

192.0107

Separačný spray Binzel na ochranu zváracích horákov proti rozstreku pri oblúkovom zváraní metódou MIG/MAG. Abicor Binzel 192.0107

2,85 €
Skladom. Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Pridať do obľúbených
Skladom

Spray separačný Binzel 400ml 192.0107 /proti rozstreku/

Separačný sprej určený na ochranu zváracích horákov MIG/MAG proti rozstreku.
Bezsilikónový.
Objem 400 ml.
Pred aplikáciou prípravku je nutné z priestoru plynovej hubice a prúdovej špičky mechanicky pomocou vhodných nástrojov (mechanické čističe hubíc, čistiace kliešte pre zváračov) odstrániť nečistoty a potom do tohto priestoru aplikovať prípravok.
Prípravok aplikujeme v takom množstve, aby sa na povrchu plynovej hubice, držiaka prúdovej špičky a prúdovej špičky vytvoril súvislý film, ale aby nedochádzalo k stekaniu prebytočného prípravku z horáka na pracovisko alebo zvarenec. Pri aplikácii prípravku nedržíme horák ústím plynovej hubice kolmo nahor, aby nedošlo k zatečeniu prípravku do otvorov v držiaku prúdovej špičky, ktorými prechádza ochranný plyn a tým k ich upchatiu.
Čiastočne je možné prípravok použiť aj na ochranu zvarenca proti rozstreku v bezprostrednej blízkosti zvaru, na zvarenci však môžu po ukončení zvárania zostať mastné zvyšky prípravku, čo môže nepriaznivo ovplyvniť kvalitu následných povrchových úprav. Z toho dôvodu je nutné vždy prípravok aplikovať tak, aby stekajúce prebytočné množstvo prípravku z horáka nezasiahlo náhodne zvarenec.
Sprej je bezsilikónový
  • sprej zabraňuje prilepeniu kovu a strusky pri zváraní na zváracích dieloch a v zváracích hubiciach
  • predlžuje životnosť príslušenstva horákov
  • uľahčuje posun drôtu
  • teplota odolnosti do 180°
  • bezfarebný
  • netoxický
  • bez obsahu freónov
V roku 1945 založená firma Alexander Binzel Schweisstechnik GmbH & Co. KG v Giessene sa skoro špecializovala na vývoj a výrobu zváracích horákov na technológiu MIG/MAG, WIG a rezanie plaznou. V súčasnosti je ABICOR BINZEL skupina zastúpnená prostredníctvom viac než 30 dcérskych spoločností a 20 excluzívnych dovozcov vo viac než 50 krajinách na celom svete.

Tabuľka dát

Objem:
400 ml
Hmotnosť:
0,450 kg

Špecifické referencie

ean13
4036584111203

Mohlo by vás zaujať aj

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.